Vitalbix

Stel eenvoudig een gezond rantsoen samen.
Vind je het lastig om een gezond en uitgebalanceerd rantsoen voor je paard samen te stellen? Met het stappenplan van Vitalbix is dit heel eenvoudig! Leer hoe je de verschillende Vitalbix producten kunt combineren en stel een rantsoen samen dat volledig is afgestemd op de behoeftes van jouw paard of pony.

Natuurlijk & verantwoord voeren.
Hoe houd je je paard fit & gezond? Door hem te voeren op een manier die past bij zijn natuurlijke eetgedrag. Een rantsoen met voldoende vezels, niet teveel zetmeel en suikers, een uitgebalanceerd gehalte vitaminen en mineralen en een energiewaarde die is afgestemd op de energiebehoefte van je paard.

 

O.a. onderstaande producten, voor het gehele overzicht klikt u hier.

Vitalbix Daily Complete

Vitalbix Daily Complete is een geconcentreerde brok vol essentiĆ«le voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen, vetzuren & aminozuren. De basis voor een fit & gezond paard!

Vitalbix Pure Lucerne+

Vitalbix Pure Lucerne+ is een pure luzerne van hoogwaardige kwaliteit met 3% lijnzaadolie, zonder melasse of andere toevoegingen. Het bevat zowel de grovere luzerne stengels als het fijnere voedingsrijke luzerne blad. Vitalbix Pure Lucerne+ stimuleert het kauwen en de speekselproductie en ondersteunt een gezonde spijsvertering. Dankzij het stimuleren van de speekselproductie en de bufferende werking op de pH in de maag kan Vitalbix Pure Lucerne+ helpen om maagzweren te voorkomen.