Pavo

De gezondheid van uw paard staat bij Pavo voorop. Pavo laat zich daarbij inspireren door de paardenhouder. Jij als eigenaar hebt zorg voor de gezondheid van je paard. Pavo wil met haar producten deze zorg op voedingsgebied ondersteunen en proberen weg te nemen.

Doorbraak in voedingsonderzoek naar OCD

Middels wetenschappelijk onderzoek is aangetoond  dat het Podo®- mineralenconcept van Pavo een wezenlijke bijdrage levert in het verlagen van de kans op OC/OCD. Wanneer veulens in het eerste levensjaar Pavo Podo®Care bijgevoerd krijgen, neemt de kans op OC/OCD met een factor 4 af.

Pavo zakgoed in nieuwe verpakking

Het hele assortiment van Pavo is vernieuwd. De nieuwe huisstijlkleuren geven alle producten een uniforme Pavo uitstraling. Er is duidelijk onderscheid tussen fokkerij- sport- en algemene producten, zodat u gemakkelijk uw weg vindt in het Pavo assortiment.

In het nieuwe assortiment zijn alle muesli’s verpakt in een handige 15 kg zak; de brokken gaan van 25 naar 20 kg per zak. Dit is het maximaal toegestane til-gewicht voor winkelpersoneel.

Samen met de ‘easy-opening’ aan de onderkant van alle zakken wil Pavo het gebruikersgemak voor haar klanten vergroten.

De prijs per kilo is gelijk gebleven. U betaalt voor de nieuwe zakken dus minder dan voor de oude. Vanaf half mei kunt u de nieuwe verpakkingen in de winkels zien liggen.   Pavo Kruidenmelange en Pavo HerbaSan verschijnen volgend jaar in een nieuwe verpakking, wij houden u via de website op de hoogte.

Pavo Explosive (brok) en Pavo Melange (muesli) verdwijnen uit het zakgoed assortiment, wij adviseren u om in plaats daarvan om te schakelen naar Pavo EnergyControl (brokken) of de nieuwe muesli die wij vanaf 6 juni introduceren; Pavo Triple P, een smakelijke sportmuesli met direct beschikbare energie voor explosieve prestaties.

Houd u de website van Pavo in de gaten voor meer informatie over nieuwe producten.