Kasperfauna food

KasperFaunafood is een merk met een breed assortiment van kwalitatief hoogwaardig voeders voor hobby-, gezelschaps- en exotische dieren welke zowel in het binnen- en buitenland op de markt is. In de afgelopen decennia hebben vele hobbyisten, maar zeker ook de meer beroepsmatige gebruikers zoals dierentuinen, kwekers en fokkers, met voeders van KasperFaunafood de beste resultaten bereikt met hun dieren.

Het uitgangspunt is altijd: wat eet het dier in zijn natuurlijke omgeving. Bij het samenstellen van de voerders wordt hier rekening mee gehouden, alsmede met de behoefte van de dieren in de verschillende ontwikkelingsstadia. Vanuit deze gedochte worden eigen premixen ontwikkeld om aan de behoefte aan vitaminen, mineralen en sporenelementen te kunnen voldoen. Daarnaast worden grondstoffen zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd op gehaltes en voedingswaarde om er zeker van te zijn dat er uitsluitend eerste kwaliteit wordt verwerkt.

Met KasperFaunafood gevoerde dieren presteren net iets meer en blijven daarnaast goed gezond. Onze kwaliteitsvoeders leiden dan ook daadwerkelijk tot topprestaties. Het assortiment: pluimvee-, sierhoenders-, sierwatervogels-, konijnen en knaagdieren-, kleine herkauwers-, honden-, vogels-, duiven- en loopvogelvoeders.

Paarden De voeding beïnvloedt in grote mate de gezondheid, groei, voortplanting en prestaties van paarden, In het rantsoen moeten de voedingsstoffen in een zodanige vorm, hoeveelheid en verhouding aanwezig zijn, dat daarbij de behoefte voor onderhoud en productie ( bijvoorbeeld groei, arbeid, dracht, melk) worden gedekt. Daarnaast is het zo dat elk paard tot op zekere hoogte verschillende individuele eisen stelt aan de voeding.